Georredannea15
He/Him- 4,724
- 3,121
la olm tek yapmayacaz tabii ki yardım alacaz profilleri duzenlerken ama yardım ederım yaniTeşekkürler fakat düşündüğümüzden gerçekten uzun bir iş
Tabii bir ara düşünürsem yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
la olm tek yapmayacaz tabii ki yardım alacaz profilleri duzenlerken ama yardım ederım yaniTeşekkürler fakat düşündüğümüzden gerçekten uzun bir iş
Tabii bir ara düşünürsem yazarım
Geç arale koyuyorcome debate me dc in bio.
gel burdan debate başlaGeç arale koyuyor
Biliç 6d dimigel burdan debate başla
PossiblyBiliç 6d dimi
Aga ben atmam ozaman akutoyuda alır agaaPossibly
korktu, calc atın biriniz debate den kaçmakAga ben atmam ozaman akutoyuda alır agaa
غوكو منفرداkorktu, calc atın biriniz debate den kaçmak
bedo ayıp oluyo levent yazmış benim hesaptansarpın ve erayın burayı bulmaması lazımdı
Black Goku>Bleach#0022 eklecome debate me dc in bio.
eyvah!Black Goku>Bleach#0022 ekle
ERAY GİT LAN HESAPTANbedo ayıp oluyo levent yazmış benim hesaptan
Bro It's Turkish Discussion. Everyone is Turk and speaks Turkish.guys i cant understand what youre saying can you speak english please
If you do not know Turkish or you are not fluent enough to understand it, its not recommended to enter this crt.guys i cant understand what youre saying can you speak english please
Rakih benim taoist dostum naberAna min arab, kaifa halukum?
Ana khoir, Low Dimensional Games CRT başarılı bir şekilde gidecek.Rakih benim taoist dostum naber
Low Dimensional Game 1-A+ işleri nasıl gidiyor
Chapter 10-15 arasındayım Lu Zhiyu ne zaman insanları yaratacak (birazcık sıkıldım)Ana khoir, Low Dimensional Games CRT başarılı bir şekilde gidecek.
O bir tanrı, azathoth gibiChapter 10-15 arasındayım Lu Zhiyu ne zaman insanları yaratacak (birazcık sıkıldım)
Bu arada bu karakterin neden bu kadar çok haxı var
It's okay, you can talk as much as you want.I'm an arabic speaker honestly. Seeing the similarity between Arabic and Turkish makes me want to comment here lol.
Daha bitirmeden pp yapmış vay çöp
bittiDaha bitirmeden pp yapmış vay çöp
3 ile 4 kapışıyormuş sanırım en iyisi için zatenBence hikaye ve Dante'nin hal ve hareket olarak Dmc3>Dmc5
4'ü daha çok hikayenin devamlılığı için olması gereken gibi görüyorum3 ile 4 kapışıyormuş sanırım en iyisi için zaten
Senidayi nabionuz bea
Türkiyede çorba sevmeyen yokturÇorba sever misiniz? çünkü çorba severim
Çorbaya göre değişir oTürkiyede çorba sevmeyen yoktur