- 25,632
- 15,947
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gördüm ama çok da önemli değil benim için
Tam olarak Wiki'ye talep nasıl azalır? Bir genel konu üzerine konuşma grubunun daha başka ve daha özel bir konu içerisinde ki konuşma grubundaki talebe nasıl etki edebilir?Could result in decreased engagement and participation due to language barriers.
Demek istediği örnek vermek gerekirse, 5 tane türkün birden özel konu sohbetinde türkçe tartışmaya başlayacakları gibimsiCould result in discussions being dominated by a particular language group, leading to exclusion of non-speakers.
Tek sıkıntılı durum olabilir. Fakat saldırganlığın içine girmek lazım zaten forumda olan bir durum değil mi bu? Ha ingilizce ha türkçe ha başka bir dil olsun kendini tutamayan insan her şekilde cevap verecektir bu durumda kuralları bilmek bile yetersiz kalır... Sıkıntılı gördüğüm durum fandomdan da öte forum içerisinde atılan uygunsuz bir içerik reklam hacmini kısıtlayabilir, bu da bu foruma ambargo getirebilir ama sadece kendi görüşüm sonuçta Fandom'un kendisi ne kadar liberal onu bilemeyeceğimCould potentially result in offensive or inappropriate content.
İnsan doğum günümüzü kutlar boşver bos işleri dmsmsmdGereksiz (Bence). Değerlendirme şekli bir bireyin gerçekte yapacağı hareketleri ele alıyor mesela dışlama, izolasyon gibi fakat birey buraya gelirken gerçekte yapacağı hareketler için değil kendine ilgi için saygı ve hayranlık kazandıracak hareketler sergileyecektir mesela bilgili olduğunu düşündüğü karakterini savunmak gibi...
Tam olarak Wiki'ye talep nasıl azalır? Bir genel konu üzerine konuşma grubunun daha başka ve daha özel bir konu içerisinde ki konuşma grubundaki talebe nasıl etki edebilir?
Demek istediği örnek vermek gerekirse, 5 tane türkün birden özel konu sohbetinde türkçe tartışmaya başlayacakları gibimsi
Şimdi şu foruma girmeden önce kuralları sunuyorlar, ve en azından insanlar foruma kuralların önemli kısmını bilerekten giriyorlardır çünkü foruma girebilmek için bile forumu araştırman gerekiyor mesela nasıl ''kayıt'' olabileceğin gibi ki bunu keşfederken bile forumu tanımış oluyorsundur heralde
Tek sıkıntılı durum olabilir. Fakat saldırganlığın içine girmek lazım zaten forumda olan bir durum değil mi bu? Ha ingilizce ha türkçe ha başka bir dil olsun kendini tutamayan insan her şekilde cevap verecektir bu durumda kuralları bilmek bile yetersiz kalır... Sıkıntılı gördüğüm durum fandomdan da öte forum içerisinde atılan uygunsuz bir içerik reklam hacmini kısıtlayabilir, bu da bu foruma ambargo getirebilir ama sadece kendi görüşüm sonuçta Fandom'un kendisi ne kadar liberal onu bilemeyeceğim
doğum günün kutlu olsun düldül benimki de 3 nisandaydıİnsan doğum günümüzü kutlar boşver bos işleri dmsmsmd
Doğum günün kutlu olsun Abdulumİnsan doğum günümüzü kutlar boşver bos işleri dmsmsmd
doğum günün kutlu olsunİnsan doğum günümüzü kutlar boşver bos işleri dmsmsmd
Senin geçmiş doğum gününde kutlu olsun Levi kaca girdindoğum günün kutlu olsun düldül benimki de 3 nisandaydı
Thanksdoğum günün kutlu olsun
1300.Mesajınıda kutlayalım o zaman Geçmiş Doğum günü çocuğuThanks
NPThanks
Does not matter for me. But at least it was good for people speaking the same language to be aware of each other.kabul edilirse burası mahvolur
Doğum günün kutlu olsun abiİnsan doğum günümüzü kutlar boşver bos işleri dmsmsmd
Çok komik oluyor öyle dmsmsmTürkçeyi türkçeye çevirerek konuşmuşunuz
SaaneAbdül napiyon
Tam bir Türk şivesi ile konuşuyorsun(tıpkı bir Türk gibi). Bazen Türk olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Bir söylemin ironi olup olmadığını anlamak konusunda çok kötüyüm bu yüzden yinede yazıyım.Tam bir Türk şivesi ile konuşuyorsun(tıpkı bir Türk gibi). Bazen Türk olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Dc kullanıyor musun?Bir söylemin ironi olup olmadığını anlamak konusunda çok kötüyüm bu yüzden yinede yazıyım.
Kesinlikle Türk'üm.
Evet ama aktif değil.Dc kullanıyor musun?
Kral biz seni yabancı sanıyorduk adam halis mulis Türk malı çıktı hocam.Bir söylemin ironi olup olmadığını anlamak konusunda çok kötüyüm bu yüzden yinede yazıyım.
Kesinlikle Türk'üm.
sigma edit mi izledin abimSaane
Tahminimce kapanmaz çünkü bunun kimseye zararı yok.if this place closes blame dread
as can dostum
Kral gandalf rol ünü istiyordu ama saruman çıktık dan sonra en iyi karakter saruman fln demeye başladı tolkien la konuşan tek kişiydi yazık olmuşDün ölmüş kral üzücü
Hangisi la oVsb nin en güçlü 3. Evrenini eklerken erkekler
Boş sallama abdül haram zıkkım olsun. Ben açacaktım o kadarVsb nin en güçlü 3. Evrenini eklerken erkekler