Georredannea15
He/Him- 4,724
- 3,121
Hocam üzücü olanı ise o haxların Tier 1 güçlere karşı işe yaramaz kalmasıKademe 2 Hax Lordları > Outversal Ding Dong'lar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hocam üzücü olanı ise o haxların Tier 1 güçlere karşı işe yaramaz kalmasıKademe 2 Hax Lordları > Outversal Ding Dong'lar
Akutodan bahsediyorHangisi la o
bu ne terbiyesizlinktir arkadaş, ne demek ben yokumAkutodan bahsediyor
Bu arada bu threadde olup Discord sunucusunda olmayan türk varsa link isteyebilir.
Herkesin burada olduğunu sanıyordum üzgünüm.bu ne terbiyesizlinktir arkadaş, ne demek ben yokum
O değilde Abdül niye ayı diyon revizyonda bak ayıp oluyorVsb nin en güçlü 3. Evrenini eklerken erkekler
Bu arada Tier 1 Tensura ne zaman geliyorKademe 2 Hax Lordları > Outversal şeyler
O an aklıma o geldiO değilde Abdül niye ayı diyon revizyonda bak ayıp oluyor
Zorbadül...O an aklıma o geldi
Web Novel ve ona bağlı After Stories yıllar önce bitti. Şuanki kozmolojinin üzerine bir yükseltmenin olucağını sanmıyorum. Şuanki Web Novel Kozmolojisi :Bu arada Tier 1 Tensura ne zaman geliyor
Light novel daha resmi bir çeviriydi değil mi? Bunun dışında hikaye ve olay örgüsünün aynı olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.Web Novel ve ona bağlı After Stories yıllar önce bitti. Şuanki kozmolojinin üzerine bir yükseltmenin olucağını sanmıyorum. Şuanki Web Novel Kozmolojisi :
Hayali Uzay ( 2A), Tensura Çoklu Evreni (2C) (Birkaç Paralel Evren içeren Dünya), Gerçek Dünya (Low 2C), Yer Altı dünyası, Ruhsal Dünya gibi Ekstra Boyutlar.
Light Novel resmi çevirisi şuan Cilt 15 te. Şuan Kardinal Dünya (En azından Low 2C). Yeraltı Dünyası, Ruhsal Dünya, Rimuru'nun Midesi (Farklı bir Boyut yada Cep Boyutu) gibi ekstra boyutlara sahibiz.
Fan Çevirisine göre 15-20. Cilt arasında Kozmolojinin Evrenler Arası Alem (4D - 2C-yapıların yüzdüğü 5D Deniz) ile birlikte Low 1C (5D) olacağını varsayabiliriz ama resmi çeviri gelene kadar bunun için bir crt yapılmayacak.
Özetle Light Novel için her şey mümkün ama zaman gösterecek.
Böyle bir ifadede, aynı düzlemde, tamamen paralel, açısal olarak birbirileri ile kesişmeyen ve birbirine değmeyen evrenler olduğu biliniyorsa, evet, okyanus 5 boyutlu olabilir. Ancak bu evrenlerin yan yana değil, sanırım alt alta paralel olması gerekir. Aynı şey GoW'da bu bağlam ve ekstra bağlamlarla işe yaramıştı.Fan Çevirisine göre 15-20. Cilt arasında Kozmolojinin Evrenler Arası Alem (4D - 2C-yapıların yüzdüğü 5D Deniz) ile birlikte Low 1C (5D) olacağını varsayabiliriz ama resmi çeviri gelene kadar bunun için bir crt yapılmayacak.
Web Novel makine çevirisi dir. Bu yüzden bağlamın önemli olduğu yerlerde orijinal japonca çeviriyi sıklıkla kullanıyoruz.Light novel daha resmi bir çeviriydi değil mi? Bunun dışında hikaye ve olay örgüsünün aynı olduğunu biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Hmmm anlıyorum. Yani Light Novel hikayenin gidişatına daha çok önem veriyor ancak güç, savaş mekanikleri ve yetenekler neredeyse aynı. Doğru mu anladım bilmiyorum.Web Novel ile Light Novel farklı hikaye ama bir çok şey benzer (mekanikler, karakterler, yetenekler). Web Novel biraz daha zindan oyunları tarzında yazılmış hikaye açısından nispeten zayıf. Light Novel hikaye açısından güçlü ve detaylı.
Durum biraz daha farklı ve deniz derken uzayı kastettim.Böyle bir ifadede, aynı düzlemde, tamamen paralel ve birbirine değmeyen evrenler olduğu biliniyorsa, evet, okyanus 5 boyutlu olabilir. Ancak bu evrenlerin yan yana değil, sanırım alt alta paralel olması gerekir. Aynı şey GoW'da bu bağlam ve ekstra bağlamlarla işe yaramıştı.
Sanırım mantık, Veldanava'nın bu ilkel boşluğun içerisinde kozmolojiyi aralıklar halinde yaratması. (Sanırım doğru anladım ancak yanlışım varsa düzeltin)Veldanava olarak bilinen varlık (İlk Gerçek Ejderha) hiçlikten kozmolojiyi yaratıyor. Zayıf Dünyalar var, Kardinal Dünya var. Zayıf Dünyalardan birkaçını yok edebilecek karakterler (Gerçek Ejderhalar) Kardinal Dünya ya hiçbir şey yapamıyor. Bu Dünyaların hepsi aralarında boşluklar olacak şekilde (evrenler arası alem) daha büyük bir yapının içerisinde bulunuyor. Fan çevirisini okuyalı uzun zaman olsada hatırladığım kadarıyla böyle. (resmi çeviri kozmolojisi ve yaratılış ile ilgili yerlerin çoğuna henüz gelmedi )
Asıl MGF ile uyumlu.Bu ayet neden GoW ile çok uyumlu
Acausality Tip 4 bağlamları ve hatta featleri, causality manipleri, fate manip, CM ve AE gibi diğer haxlar birbirine aşırı derecede çok benzer. Bunun dışında evet MG ile de uyumluluğu var ancak şanslıyız ki biz yükseldik.(Tier 2 iyi olduğu kadar da baydırıcı)Asıl MGF ile uyumlu.
Discordda ne yapıyorsunuz ?Bu arada bu threadde olup Discord sunucusunda olmayan türk varsa link isteyebilir.
Aramızda VSBW daki bazı olayları konuşuyoruz tier sohbeti veya genel olarak oyun falanda oynuyoruzDiscordda ne yapıyorsunuz ?
Bu arada eğer gelirsen müthiş olur.Discordda ne yapıyorsunuz ?
Geldim de DDM niye sunucuda ?Bu arada eğer gelirsen müthiş olur.
Davet ettik geldi, bunun dışında birkaç mod falanda var. Bir de Agnaa'yı getirtmeye çalışacağım.(Troll adam bu arada)Geldim de DDM niye sunucuda ?
Bu arada discord'da ne kadar aktifsin? Yani arada oyun oynar takılırız biz kendi aramızda eğer müsait olursan gelebilirsin istersen.Geldim de DDM niye sunucuda ?
Fazla vaktim olmuyor, genellikle dm'lere ve etiketlere bakıyorum.Bu arada discord'da ne kadar aktifsin? Yani arada oyun oynar takılırız biz kendi aramızda eğer müsait olursan gelebilirsin istersen.
Sorun yok hocam canın sağolsunFazla vaktim olmuyor, genellikle dm'lere ve etiketlere bakıyorum.
Does Kazakh count as Turkish?This thread is for people who are native speakers of Turkish or those who can read or write the language. Here people can talk Turkish verses like Kral Şakir or some novels or just talk in Turkish in general
If you do not know Turkish and do not have a translator, I do not recommend you to join here, but I will not block you
Of course.Does Kazakh count as Turkish?
No But Kazakh and Turkish are both TurkicDoes Kazakh count as Turkish
TysindimNo But Kazakh and Turkish are both Turkic
Qoş keldiñiz. Bul jerde jaqsı demalıs boladı dep ümittenemin.Tysindim
men oyladim turkderdin tili magan kyindirak bolatin eken boladiQoş keldiñiz. Bul jerde jaqsı demalıs boladı dep ümittenemin.
Öz üyiñizdegidey seziniñiz.
Wayımdama. Türik tili men qazaq tili twıstas tilder jäne uqsastıqtarı köp. Munda ıñğaylı bolıñız, qoş keldiñiz.men oyladim turkderdin tili magan kyindirak bolatin eken boladi
Birak, men seni jaqsi tysine alamin
FundamentWayımdama. Türik tili men qazaq tili twıstas tilder jäne uqsastıqtarı köp. Munda ıñğaylı bolıñız, qoş keldiñiz.
Türikmender sïyaqtı onı tüsinw oñay ekeni tañqalarlıq emes.