CodeCCLL
He/Him- 2,319
- 1,147
Senin crt nin değerlendirilmesi zor.Benimde crt ye baksalar keske hocam vsb de mod mu yok aq artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Senin crt nin değerlendirilmesi zor.Benimde crt ye baksalar keske hocam vsb de mod mu yok aq artik
Supportler neredeyse yok gibi ve hiçbir staff'ın da ilgisini çekmiyor. Unlucky hocam.Senin crt nin değerlendirilmesi zor.
Elizhaa tier 1 konusunda açık ara wiki'deki en iyimser bulduğum mod. O kabul etmezse kimse kabul etmez.Yani artık Ygg hala Low 1-C olmazsa ben burada art niyet ararım.
En azından PoH ile Athena 6-D olacak
Aslında onun 2-A demesinin nedeni Qawsedf'in 2-A demesi, eğer Elizhaa başta gelseydi kabul ederdi büyük ihtimalle. Executor Low 1-C'yi görebiliyorum dedi, DT hala tartışıyor ve Ultima cevap yazmadı. En azından Low 1-C'yi kabul eden ve görüşleri çok önemsenen bir mod desteğimiz var ve o da Executor.Elizhaa tier 1 konusunda açık ara wiki'deki en iyimser bulduğum mod. O kabul etmezse kimse kabul etmez.
Ağlama laYani artık Ygg hala Low 1-C olmazsa ben burada art niyet ararım.
En azından PoH ile Athena 6-D olacak
As cnm
Aleyküm selam Fırat'ımSalam beyler
As cnm
Etiketleri eklemeyi unutman kötü olmuş.Biraz girdiye ihtiyacım var
[CW] Resistance to void manipulation.
Cnm naber Alien x h1a akuto yu alıyor
Closing, unfortunatelyThis general discussion should be closed. The reason is here; I will ask a thread moderator for that.