- 25,632
- 15,947
Doğru ama Anakin artık Darth Vader, bu da konuyu anlamsız kılıyor.Orada Obi wan değilde Anakin olsaydı
Hiç kimse yaşayamazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Doğru ama Anakin artık Darth Vader, bu da konuyu anlamsız kılıyor.Orada Obi wan değilde Anakin olsaydı
Hiç kimse yaşayamazdı
Ahahah doğruDoğru ama Anakin artık Darth Vader, bu da konuyu anlamsız kılıyor.
merak etme yakında çıkar ErGeninde animesiO anime mi
gerçekler. her neyse bence disney hangi franchise'ı alırsa alsın mahveder, anime aldılarsa tanrı korusunAhahah doğru
Bu arada ben Anakin eğer vadera dönüşmeseydi en güçlü jedi olacağını düşünüyorum.
Obi wan onun hücrelerini kestiği için Anakin zayıfladı
Gilgamesh >>>klon askerleri > fırtına askerleri
neden birden bire gilgamesh'i bir star war konusuna sokuyorsun? bu çok rastgele?!!!???!!Gilgamesh >>>
Onun hayatı rastgeleneden birden bire gilgamesh'i bir star war konusuna sokuyorsun? bu çok rastgele?!!!???!!
yoo rimuru ichibanı sololuyor kardeşim görmedin mi quorada rimuru tier 0Beyler peki Ichibandaki meyveli soda ve elmanın tüm anime evrenlerini sololaması
Kanka Lokum, Lahmacun ve kebap mükemmel ama ya o Lahmacun böyle acılı olacak dumanı üstünde tütecek, arasına koyacan böyle sumaklı soğanı sonra yanında ayranı ve salatası olacak miss gibi olacak. Sonra yiyecen (soğansız lahmacun yiyen LarS gibidir.)Lokum
daha fazlasını yemem gerek bu gerçekten iyi bir bok
bu benim 19.000 gönderim.
kaba olmak istemem ama bunun çevirisi biraz komik ve kafa karıştırıcı görünüyor. BTW hurma yemeyi severim, bir süredir hiç yemedimKanka Lokum, Lahmacun ve kebap mükemmel ama ya o Lahmacun böyle acılı olacak dumanı üstünde tütecek, arasına koyacan böyle sumaklı soğanı sonra yiyecen (soğansız lahmacun yiyen LarS gibidir.)
Hayır tabii ki. Gayet mütevazı ve naziksinkaba olmak istemem
Kanka çünkü çok şiveli konuştum. Örneğin geleneksel Çince ile basitleştirilmiş(uluslararası) Çince arasında ki fark gibi...(Umarım doğru söyleyebilmişimdir.)ama bunun çevirisi biraz komik ve kafa karıştırıcı görünüyor. BTW hurma yemeyi severim, bir süredir hiç yemedim
O sadece bana laf atmaya çalışıyorkaba olmak istemem ama bunun çevirisi biraz komik ve kafa karıştırıcı görünüyor. BTW hurma yemeyi severim, bir süredir hiç yemedim
Yok Rimuru sadece gezegen seviyesiyoo rimuru ichibanı sololuyor kardeşim görmedin mi quorada rimuru tier 0
yoo rimuru ichibanı sololuyor kardeşim görmedin mi quorada rimuru tier 0
Sana sallamak farzdır kardeşim.O sadece bana laf atmaya çalışıyor
Ve sadece türklerin anlayabileceği şekilde konuşmuş çeviri muhtemelen yanlış çevirecektir
19.000Lokum
daha fazlasını yemem gerek bu gerçekten iyi bir bok
bu benim 19.000 gönderim.
Sana sallamak farzdır kardeşim.
Sana Dread sallasın. Georr,
Hey dostum, Discord sunucumuza gelmek ister misin ?Family guy berbat
çok yavan ve ucuz mizah
elbette ama bunu posta simgesiyle yapın. ayrıca ücretsiz nsfw var mı?Hey dostum, Discord sunucumuza gelmek ister misin ?
Ücretsiz Nsfw Varelbette ama bunu posta simgesiyle yapın. ayrıca ücretsiz nsfw var mı?
ayrıca ne düşünüyorsun ilişkin family guy?
Evet bulunuyor. Ayrıca Pokemon kanalıda var. Pokemon sevdiğinizi biliyorum.tabii ki ama bunu posta simgesiyle yapın. ücretsiz ayrıca nsfw var mı?
bro yanılıyorsun.Rimuruya gezegen seviyesi demek,çok büyük bir hakaret .Ergen hayranları neden bu kadar kırıcıSeni rimuru fanlığından men ediyorum.Yok Rimuru sadece gezegen seviyesi
Dostum Er Gen ile Rimuruyu karşılaştırmak hatabro yanılıyorsun.Rimuruya gezegen seviyesi demek,çok büyük bir hakaret .Ergen hayranları neden bu kadar kırıcıSeni rimuru fanlığından men ediyorum.
Peki PoH Kratos>>>> saydıkların olması... Hepsi Kratos kurbanı.(ciddiyim lars)Dostum Er Gen ile Rimuruyu karşılaştırmak hata
Herhangi bir Xianxia>Rimuru
Her ne kadar Rimuruyu sevsemde bunlar acı bir gerçek.
Ciddi değilsinPeki PoH Kratos>>>> saydıkların olması... Hepsi Kratos kurbanı.(ciddiyim lars)
Ölçeği ne ki ?Yine mi 1-A pasif EE fln var aqCiddi değilsin
Gerçekten Ji Ning, God Of War evrenini sololuyor
Er Gen ile karşılaştırmayacağım bile
Çin evrenleri fazla kırık.
Er Gen deki herhangi 3.Step birisinin GoWu sololayabileceğini söyleyebilirimÖlçeği ne ki ?Yine mi 1-A pasif EE fln var aq
herhangi bir xianxia ? Abartma aqDostum Er Gen ile Rimuruyu karşılaştırmak hata
Herhangi bir Xianxia>Rimuru
Her ne kadar Rimuruyu sevsemde bunlar acı bir gerçek.
Ölçeği ne ölçeği söyleEr Gen deki herhangi 3.Step birisinin GoWu sololayabileceğini söyleyebilirim
Ji Ning için sanırım EoS
Ağlamaherhangi bir xianxia ? Abartma aq
Ji Ning EOS için 1-C dirÖlçeği ne ölçeği söyle
Anta falan yazman gerekiyor message wallındanisimimizi nereden değiştiriyoruz bilen var mı?
Darth vader one shotklon askerleri > fırtına askerleri