ShionAH
He/Him- 17,037
- 5,161
Olgun türk şeyi bul scale yapabileceğimiz o zaman.küçük çocuk dizilerinden çıkın artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Olgun türk şeyi bul scale yapabileceğimiz o zaman.küçük çocuk dizilerinden çıkın artık
kaç sezonduaçıkcası selena 3a ölçeğim var...
bilmiyorum ama tüm evrene enerji veren bir yapı taşı kaçırılma bölümünde selena ona ölçekleniyordukaç sezondu
Selena ince mehmedOlgun türk şeyi bul scale yapabileceğimiz o zaman.
BoşSelena ince mehmed
çocuk filmini izle erken yat sen böyle devam
Sen git gevur animesine çek. Haddini bil boş yapma eğleniyoz işteçocuk filmini izle erken yat sen böyle devam
ne yaptın merak ettimSenden çok daha önemli işler yaptım haddini bil boş yapma eğleniyoz işte
Sen ne yaptın? Türklerle ilgili wikide ben 1 verse ekledim sen ne yaptın?ne yaptın merak ettim
gerçek şeylerden bahsetmiştim kahakaha attım şuanSen ne yaptın? Türklerle ilgili wikide ben 1 verse ekledim sen ne yaptın?
Wikide dedim gerizekalı, gerçekte yaptığından bananegerçek şeylerden bahsetmiştim kahakaha attım şuan
Türklerle ilgili wikid
İnce memedSelena ince mehmed
Ergen de Web Novel Rimuru yu yencek karakterlerin profilini paylaşabilir misin? Merak ettim.Dostum Er Gen ile Rimuruyu karşılaştırmak hata
Herhangi bir Xianxia>Rimuru
Her ne kadar Rimuruyu sevsemde bunlar acı bir gerçek.
neler diyorsun bremin kitapları oku gel yapak profiliİnce memed
Ebedi Dünya karakterleri var herhalde.Ergen de Web Novel Rimuru yu yencek karakterlerin profilini paylaşabilir misin? Merak ettim.
Okumuştum 2 cildinineler diyorsun bremin kitapları oku gel yapak profil
Okumuştum 2 cildini
Wikide sadece Meng Hao Ve Bai Xiaochun 1-A olarak gözükür fakat aslında Wang Lin Su Ming Wang Baole ve 3.step ve üzerinde olan herkes 1-A seviyesindedirEbedi Dünya karakterleri var herhalde.
3.Step nasıl 1-A olm 1-C girilmiş profillere.Wikide sadece Meng Hao Ve Bai Xiaochun 1-A olarak gözükür fakat aslında Wang Lin Su Ming Wang Baole ve 3.step ve üzerinde olan herkes 1-A seviyesindedir
Bu Wikide profiller güncel değil AWWP sonu Mc güç sıralaması şudur
Wang Lin>Meng Hao>Bai Xiaochun>=Su Ming>Wang Baole
Bu saydıklarımın hepsi 10.stepe erişmiş MC ler sadece profilleri güncel değil onun dışında 4.Step ve üzeri olan ve Wikide bulunmayan tonlarca karakter var.
Er Genden bahsediyorum...3.Step ve üzeri nasıl 1-A olm 1-C girilmiş profillere.
Ondan bahsetmiyorum, 3. Step'e ulaşan herkes 1-A mı? Yoksa 3. Step, 4. Step'e mi ölçekleniyor.Er Genden bahsediyorum...
3.Step Essence a ölçeklenir ve 1-A kazanır eğer Desolate Era ile karıştırıyorsan ondan bahsetmiyorum
3.Step Essence (1-A Öz) ölçek alırkenOndan bahsetmiyorum, 3. Step'e ulaşan herkes 1-A mı? Yoksa 3. Step, 4. Step'e mi ölçekleniyor.
güncelle o zaman kardeşWikide sadece Meng Hao Ve Bai Xiaochun 1-A olarak gözükür fakat aslında Wang Lin Su Ming Wang Baole ve 3.step ve üzerinde olan herkes 1-A seviyesindedir
Bu Wikide profiller güncel değil AWWP sonu Mc güç sıralaması şudur
Wang Lin>Meng Hao>Bai Xiaochun>=Su Ming>Wang Baole
Bu saydıklarımın hepsi 10.stepe erişmiş MC ler sadece profilleri güncel değil onun dışında 4.Step ve üzeri olan ve Wikide bulunmayan tonlarca karakter var.
Profillerin tamamlanması gerekiyor onun için ayıracak zamanım yok koskoca Er Gen i tekrar okuyacak değilimgüncelle o zaman kardeş
jugram>burası
ben barbar
haydaaben barbar
Lars gel profillerin düzenlenmesinde yardımcı olayım kral eğer öyle birşey olursa.Profillerin tamamlanması gerekiyor onun için ayıracak zamanım yok koskoca Er Gen i tekrar okuyacak değilim
Black goku >bleachjugram>burası
YokBlack goku >bleach
Teşekkürler fakat düşündüğümüzden gerçekten uzun bir işLars gel profillerin düzenlenmesinde yardımcı olayım kral eğer öyle birşey olursa.
Hemende kokusunu aldı Bleachin
come debate me dc in bio.Black goku >bleach
AğlamaHemende kokusunu aldı Bleachin
DĞEŞFLSİFLŞAKS (i am everywhere)sarpın ve erayın burayı bulmaması lazımdı