- 229
- 152
Yaygınevet çorba güzeldir Türkiye'de mcdonalds yaygın mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yaygınevet çorba güzeldir Türkiye'de mcdonalds yaygın mı?
Türkiye de bütün öğünlerde çorba içebilirsin özellikle akşam yemeğinin vaz geçilmeziÇorba sever misiniz? çünkü çorba severim
Doğrusu, Türkiye'de Mcdonalds veya bunun gibi fastfood zincirlerinin yanı sıra. Çorba, kebap, döner... gibi işletmeler daha çok para kazanır ve daha çok tüketilir.evet çorba güzeldir Türkiye'de mcdonalds yaygın mı?
YooYaygın
neler diyorsun bremin
Doğum günün kutlu olsun
Doğum günün kutlu olsun bende 15 Nisan'da 21 yaşına giriyorum
Doğum günün kutlu olsun
teşekkürler, konuya katılmak ister misin?Doğum günün kutlu olsun
konuya katılmak için buradayımteşekkürler, konuya katılmak ister misin?
LAN NERELERDEYDIN SENKeloğlan'ı izleyen var mı?
Okul yüzünden aktif olamadımLAN NERELERDEYDIN SEN
Profilime gel bi hemen mesaj duvarımaOkul yüzünden aktif olamadım
hangisiniKeloğlan'ı izleyen var mı?
He gardaşazıcık konuşun ula
Gerçeklerimesela Burger Kinge göre cokta yaygin olmadigini soyluyorumneler diyorsun bremin
Serbest bırakılırsa Türkler dndmdmdBurada geçilen goygoyun maddi hesabı yok, hahah
burger breminGerçeklerimesela Burger Kinge göre cokta yaygin olmadigini soyluyorum
hahaburger bremin
Dostum kimsin bilmiyorum ama lütfen çeviri kullanıyorsan doğruluğunu kontrol etHaydaa bakın kim geldi
Dostum kimsin bilmiyorum ama lütfen çeviri kullanansan kontrol et
Marvel Crt'de yazdığın yorumlar türkçe ve ingilizce karışık gitmek için karşıdaki yabancı adama bakmaktan anlam
Andukcu ben ayrica evet çeviri yanlış cevirebiliyor bazen ama yazdiklarim için gerekenlerin hepsinin doğru olduğunu dusunuyorum halledebilirimDostum kimsin bilmiyorum ama lütfen çeviri kullanıyorsan doğruluğunu kontrol et
Marvel Crt sinde yazdığın yorumlar türkçe ve ingilizce karışık gittiği için karşındaki yabancı adam söylediklerinin yarısını anlamıyor.
Pekala sana yardımcı olmak için yaptığın bir kaç hatayı ekran görüntüsü olarak atacağım hepsini atmak istemiyorum burayı fazla gereksiz kirletmek olur yorumlarını tekrar kontrol edersin.
"Çok çirkin so what i mean"
"Eğer mantıklı cevaplar için bulfind me for sensible"
Evet bunlar çeviri hatası olduğu için bunları wikiye yazmadan önce tekrar kontrol etmelisin malum çeviri hata yapabiliyor.İngilizce yok ki çeviri hatası hepsi
Pekala sana yardımcı olmak için yaptığın bir kaç hatayı ekran görüntüsü olarak atacağım hepsini atmak istemiyorum burayı fazla gereksiz kirletmek olur yorumlarını tekrar kontrol edersin.
"Eğer mantıklı cevaplar için bulfind me for sensibl
Eğer bildiğin ve benim yazları daha iyi cevirebilecegim bir site varsa bana hemen simdi yardımcı olabilirsin bence dostumPekala sana yardımcı olmak için yaptığın bir kaç hatayı ekran görüntüsü olarak atacağım hepsini atmak istemiyorum burayı fazla gereksiz kirletmek olur yorumlarını tekrar kontrol edersin.
"Eğer mantıklı cevaplar için bulfind me for sensible"
Evet haklısın ama gene de bu konu için reinerin yaptığı yanlışlar ve hataları duzeltmem gerekir yoksa yanlış bir seyden dolayi crt onaylanacak ki zaten herkes onaylamış nerdeyseEvet bunlar çeviri hatası olduğu için bunları wikiye yazmadan önce tekrar kontrol etmelisin malum çeviri hata yapabiliyor.
Size çeviri olarak önerebileceğim bir site var fakat türkçeyi yanlış bir şekilde kullanırsanız size önerdiğim sitede yazılarınızı yanlış çevirecektirEğer
Anladım öneriniz için teşekkür ederim.Size çeviri olarak önerebileceğim bir site var fakat türkçeyi yanlış bir şekilde kullanırsanız size önerdiğim sitede yazılarınızı yanlış çevirecektir
Bunun önüne geçmek için ingilizce bilen bir arkadaşınıza yardım amaçlı danışmanız veya cümleleri birden fazla kez kontrol etmek en iyisi olacaktır.
Olm bunu yazmışım atmayı unutmuşum aqAnladım öneriniz için teşekkür ederim.
Naban la kayrane mal adamsınız la