Georredannea15
He/Him- 4,724
- 3,121
Bize ne kardeşim goralılar düşünsün diyerek Bleach sololuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tamam Halkum anlıyorumhaklı olmadıgı tek konu ergen verse > naruto
Momoshki serideki en düzgün kaynakmıdır sadece izle ve gör bu adamın heryaptiginı yazar özelikle bir gizem havası koyuyor boruto kawaki ile çatışırken borutonun ölmemesi için kendi dirilişini ortaya koydu ve gayet mutluyduda ilk borutonun içine bile girerkende aynı olay bu eleman zaten seride tam bir olay maniplatörü her dediği kaynak alinamazMomoshiki serideki en düzgün kaynaktır. çünkü shibai hakkında bilgiye sahip tek kişi oydu ondan daha bilge bir kişi yoktur. ve seride anlatıcı olarak görev görüyor şuan. ayrıca direkt manga text'de bu olayın gerçekliği etkilediği söyleniyor sadece momoshiki değil. Ve momoshiki zaten geçmişte olan bir olayı anlattı yani yalan söylemesi için bir sebep sunman gerekecek
Bunu söylemesi önemli değil emin ol gözünle görmeyene kadar kabul edilemez diğer bölümde kawaki eve gidip fotoğrafları kırarsa veya değiştirirse buna kesinlik tasiyabilirmisin zaten sanırım manga da bir söylenti var 20 Nisana mi ertelenmiş neySomut şeylere etki ettiği momoshiki tarafından söylendi. bu bir programlama dilidir ve bu yetenek sayesinde dünyalar yaratılabilir. basit bir hafıza manip ile dünya yaratamazsın
Evet bu güzel@Georredannea15
A Small Addition For Diablo
Immortality Type 4 Negation for Diablo. Diablo shattered Arch Demon Orthos' soul, preventing him from being resurrected, causing him to die permanently.
Gyazo
gyazo.com
Sizce bu iyi mi? Böyle birkaç şeyi toparlarsam LN Diablo için iyi olabilir.
Bu iyi görünüyor. Evet Tip 4 olumsuzlama eklenebilir.@Georredannea15
A Small Addition For Diablo
Immortality Type 4 Negation for Diablo. Diablo shattered Arch Demon Orthos' soul, preventing him from being resurrected, causing him to die permanently.
Gyazo
gyazo.com
Sizce bu iyi mi? Böyle birkaç şeyi toparlarsam LN Diablo için iyi olabilir.
Yok Kratos>>>>Senin favori karakterinObi Wan>Kratos doğukan aglama
Ruhu paramparça etmek genelde abartı olarak kullanılıyor ama gerçekten ruhunu paramparça bile ettiyse bunu fiziksel bir şekilde yaptıysa gene ruh manipulasyonu kazanmayacakBu konuda Tip 4 olumsuzlamayla ruh maniplasyonunu ayıran nokta ne olacaktır?
20 Nisan'da çıkacaktı zaten ertelenme yok.Bunu söylemesi önemli değil emin ol gözünle görmeyene kadar kabul edilemez diğer bölümde kawaki eve gidip fotoğrafları kırarsa veya değiştirirse buna kesinlik tasiyabilirmisin zaten sanırım manga da bir söylenti var 20 Nisana mi ertelenmiş ney
Tip 4 ölümsüzlük, Reekarne olarak yeniden dirilebilen karakterlerin alacağı Ölümlüzlük Tipidir. Diablo ise, seride reenkarne olabilen karakterleri, ruhlarını yok ederek öldürebilir. Bu ruh manipülasyonu ve Tip 4 ölümsüzlük olumsuzlama kazandırır.Bu konuda Tip 4 olumsuzlamayla ruh maniplasyonunu ayıran nokta ne olacaktır?
Ruh manipulasyonu hala şüpheli ama Tip 4 ölümsüzlük nege okeyimTip 4 ölümsüzlük, Reekarne olarak yeniden dirilebilen karakterlerin alacağı Ölümlüzlük Tipidir. Diablo ise, seride reenkarne olabilen karakterleri, ruhlarını yok ederek öldürebilir. Bu ruh manipülasyonu ve Tip 4 ölümsüzlük olumsuzlama kazandırır.
Benim okuduğum sitenin tarihleri dengesiz herhalde20 Nisan'da çıkacaktı zaten ertelenme yok.
Ayda 1 çıkıyor.
Fav evrenim Wheel Of Time geç debateNecati solo senin fav evrenin
Türkçe siteler tarihlendirme konusunda saçma sapan oluyor.Benim okuduğum sitenin tarihleri dengesiz herhalde
Aca 4 ile etkileşime geçebilirsin Neg demek ne kadar doğru olur bu durumda bilmiyorum Aca 4 Etkileşimi demek en iyisibeyler önceden sorduğum soruyu tekrar soruyorum çünkü neden olmasın
Nedensellik Tip 4 birinin haxlerini (Bu aca4 dahil) silip o karakteri öldürmek aca4 neg verir mi?
Bence ikisininde alınmasındanda problem olmaz sunulabilir hax ruh man. Olsa bile bağdaştığı olay ölümsüzlük olumsuzlama sıkıntı oluşturmaz benceRuh manipulasyonu hala şüpheli ama Tip 4 ölümsüzlük nege okeyim
Diablo bunun çok ötesinde şeylere sahip. Size açıklardım ama bu boşuna olurdu. En basit şekliyle Diablo dışarıdan hedefin ruhuna etki edebilir.Ruh manipulasyonu hala şüpheli ama Tip 4 ölümsüzlük nege okeyim
Hayır vermez. Sadece Power Nullification. Ama bağlama görede değişebilir.Nedensellik Tip 4 birinin haxlerini (Bu aca4 dahil) silip o karakteri öldürmek aca4 neg verir mi?
evet momoshiki serideki en iyi kaynaktır. borutonun bedeninde olmasından zevk aldıgını zaten direkt narutoya karşı söyledi bunun sebebi ise narutoyu borutonun bedeninde öldürecek olmasaydı.Ayrıca sadece duydu dedin ama duydugunu söylemiyor duymuş olsaydı kelimeler muş eki alırdı mesela dünyayı yaratmış derdi ama momoshiki burada direkt olarak dünyayı yarattı diyor. ayrıca bu gücün herşeye kadir olması ile daha tutarlıdır ve eğer momooshiki manip char olsa bile bu olaya anti feat sunulana kadar biz bunu böyle alacagız. ayrıca 3. kez söyleyeceğim gerçekliğin değiştiği side text'de doğrulandıMomoshki serideki en düzgün kaynakmıdır sadece izle ve gör bu adamın heryaptiginı yazar özelikle bir gizem havası koyuyor boruto kawaki ile çatışırken borutonun ölmemesi için kendi dirilişini ortaya koydu ve gayet mutluyduda ilk borutonun içine bile girerkende aynı olay bu eleman zaten seride tam bir olay maniplatörü her dediği kaynak alinamaz
hey adamım shinra hax revizyonu konusunda seni gördüm shinra'nın nep'i hakkında yorumun vardı nep3 olarak nitelendirmiştin bunun temel nedenini açıklarmısınçevirmen kullan tamam
Ayo imposterçevirmen kullan tamam
hey man i saw you about shinra hax revision you had a comment about shinra's nep you described it as nep3 can you explain the main reason for that
You are so sus- Get out you imposter!beni başkasıyla karıştırıyor olmalısın
You are so sus- Get out you imposter!
belki ama seni gördüğüme emindim kontrol edeceğim.beni başkasıyla karıştırıyor olmalısın
Shion join my Chinese gang threadYou are so sus- Get out you imposter!
O zaman Ruh manipulasyonuda güzel görünüyorDiablo bunun çok ötesinde şeylere sahip. Size açıklardım ama bu boşuna olurdu. En basit şekliyle Diablo dışarıdan hedefin ruhuna etki edebilir.
Yusuf momoshiki'nin bunları, shibai'yi falan boruto'nun içindeyken öğrendiğini iddia ediyor amado'dan, etrafı araştıraral vb.evet momoshiki serideki en iyi kaynaktır. borutonun bedeninde olmasından zevk aldıgını zaten direkt narutoya karşı söyledi bunun sebebi ise narutoyu borutonun bedeninde öldürecek olmasaydı.Ayrıca sadece duydu dedin ama duydugunu söylemiyor duymuş olsaydı kelimeler muş eki alırdı mesela dünyayı yaratmış derdi ama momoshiki burada direkt olarak dünyayı yarattı diyor. ayrıca bu gücün herşeye kadir olması ile daha tutarlıdır ve eğer momooshiki manip char olsa bile bu olaya anti feat sunulana kadar biz bunu böyle alacagız. ayrıca 3. kez söyleyeceğim gerçekliğin değiştiği side text'de doğrulandı