- 633
- 700
Aynen aynen kardeşimEr Geni geçecek Nasuverse hatta Root, Shiki, Manaka > Er Gen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen kardeşimEr Geni geçecek Nasuverse hatta Root, Shiki, Manaka > Er Gen
Ben BarbarAynen aynen kardeşim
Türkiye şuanda açık ara en uygun ülkelerden biri çünkü hem tarihi hemde turistik bölgeler açısından zengin ve dahası diğer ülkelerden farklı olarak çok daha ucuz Türk lirasınin değer kaybetmesinden dolayı. Turistler 2 ay çalışıp Türkiye'ye gelip 1 ay tatil yapıyor en pahalı otellerde.yine de türkiye'yi ziyaret etmeliyim değil mi? (paraya değer?)
Cehennem arcta low 1C bleach gerçeklerini sindir kardeşimtek gerçek bu dostum
Aynen abi Türkiye'de yaşamasak bizi koparacan aqTürkiye şuanda açık ara en uygun ülkelerden biri çünkü hem tarihi hemde turistik bölgeler açısından zengin ve dahası diğer ülkelerden farklı olarak çok daha ucuz Türk lirasınin değer kaybetmesinden dolayı. Turistler 2 ay çalışıp Türkiye'ye gelip 1 ay tatil yapıyor en pahalı otellerde.
Türk vsb crtsine geçince arc isiminide türkçeye çevirdi aqCehennem arcta low 1C bleach gerçeklerini sindir kardeşim
Anti spiral h1-b mi yaniBen Barbar
Başta cehennem Türkçe yazayım dedim sonraTürk vsb crtsine geçince arc isiminide türkçeye serpiştirilmiş aq
sen sus gawatAynen abi Türkiye'de yaşamasak bizi koparacan aq
11C, Gilgamesh > Anti SpiralAnti spiral h1-b mi yani
Dc den argümanları salsan sıcacam ağzına senin bende neyse.kawaki >
DeepL çeviri kullan nairove kanka.Çince konuşarak sanırım mooncelli High 1-B yapacağım
Dostum saygılı olur musunuz.konuşma amk evladı
BakarızDeepL çeviri kullan nairove kanka.
En kusursuz çeviren o.
Elan Morin ben dc gir arada puşt
hayır boruto rahatlıkla eziyorkawaki >
Borushiki vs de tten yemişti ama sen bilirsin.hayır boruto rahatlıkla eziyor
Borushiki > V3 JigenDc den argümanları salsan sıcacam ağzına senin bende neyse.
kawaki sololadıhayır boruto rahatlıkla eziyor
küfür etme ban yersinBorushiki vs de götten yemişti ama sen bilirsin.
Ama sasuke sikiyo
hayır. ikiside belirsiz sasuke ikisinide alamiyor bh sefer ciddiyim debate gelBorushiki vs de götten yemişti ama sen bilirsin.
Ama sasuke sikiyo
Ligh Novel Diablo ile 6A da onlarla maç yapcaktım ama hiçbir şey yapamıyorlar.Dostum Er Gen verse abdulun ve buradaki herkesin favını sololuyor
Ichiban güldü bunaDostum Er Gen verse abdulun ve buradaki herkesin favını sololuyor
dedi gilgamesh fanı.Boruto evreni çöp, Ishtar solo naruto&boruto verse
Sadece muhtemelen gezegen seviyesi Er Gen ise tier sistemini aşıyorIchiban güldü buna
Diablo 6A da en güçlü karakter değil miydi?Ligh Novel Diablo ile 6A da onlarla maç yapcaktım ama hiçbir şey yapamıyorlar.
Gate Of Babylonia solodedi gilgamesh fanı.
Fate Musashi, Ishtar, Ereshkigal, sasaki kojiro, bunlar daha güçlüDiablo 6A da en güçlü karakter değil miydi?
tier sistemi ne bro naruto > tier sistemiSadece muhtemelen gezegen seviyesi Er Gen ise tier sistemini aşıyor
Er Gen hepsini sololarFate Musashi, Ishtar, Ereshkigal, sasaki kojiro, bunlar daha güçlü
abdülkadir kimdi atürkiyede abdülkadiri naruto bilgesi yaparsak ne rahatlarız 0 şaka
Gezegen çok oldu meteor yok edememiş idi AkutoSadece muhtemelen gezegen seviyesi Er Gen ise tier sistemini aşıyor
debate gelsene sen ben barbarEr Gen hepsini sololar
Doğru diyorsunGezegen çok oldu meteor yok edememiş idi Akuto