- 175
- 32
Benim personel adayım tokita OhmaPersonel adayımsın bro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Benim personel adayım tokita OhmaPersonel adayımsın bro
Evet ama reddetmiş sanırımlevi cgm olacaktı reddetmeseydi çoktan bir tane vardı
Tamam halkum145yaozin isimli nicki başka hangi ucube yapabilir
Hell arc geldiğinde bıliç h6a geri düşecek.Sadece gerçekler bro hell arc geldiği zaman görüşeceğim hepiniz ile
Minumum low 1C mid ball 1A?Hell arc geldiğinde bıliç h6a geri düşecek.
Ağlıyon.
Vay. Yardım etmemizi ister misin ? Burada bilgili kişiler var. Buraya atabilirsin.İyiyim. Şuan sadece Tensura ile uğraşıyorum WN profillerine büyük sıkıntılar var.
High ball ne oluyor kralMinumum low 1C mid ball 1A?
Tiering'i aşıyor.High ball ne oluyor kral
Nairove hariç broVay. Yardım etmemizi ister misin ? Burada bilgili kişiler var. Buraya atabilirsin.
0High ball ne oluyor kral
Aynen Abdul inandık multiverse kanıtsız 2-a falan
Çok ağlıyorsun kardeşim neyse önce Ichiban 0 sonra bleach 0 olacakAynen Abdul inandık multiverse kanıtsız 2-a falan
Yok kardeşim gevuruz biz.Türk varmı?
Eida rw si falan yok abartı olay birkaç panel koymuşlar momo dayadakica dayiyor sadece zihin,hafıza ve bilgi manipulation yeterliydi güç uyanışı bildiğin ve sistematik olarak momo kendi kendini çürütübiliyor birçok paneldeyusuf debate gel eida rw gerçek.
Bleach 2 evren falanda reio harici ölçek yemiyor bro maalesef shibai kurbanlarıAynen Abdul inandık multiverse kanıtsız 2-a falan
Ichibana katılıyorum ama bleach çöpÇok ağlıyorsun kardeşim neyse önce Ichiban 0 sonra bleach 0 olacak
rw oldugu birçok kez doğrulandı hem momoshiki hemde side metinde bu yeteneğin gerçekliğe etki ettiği söyleniyorEida rw si falan yok abartı olay birkaç panel koymuşlar momo dayadakica dayiyor sadece zihin,hafıza ve bilgi manipulation yeterliydi güç uyanışı bildiğin ve sistematik olarak momo kendi kendini çürütübiliyor birçok panelde
Halkum hayat amacının içine tüküreyim.Türk varmı?
Burası yabancı forumu nasıl türk olmasini bekliyorsun LolTürk varmı?
Bleachte narutoda çöp canım hepsi Er Gen kurbanıBleach 2 evren falanda reio harici ölçek yemiyor bro maalesef shibai kurbanları
kawaki >Halkum hayat amacının içine tüküreyim.
Kawaki>V3 Jigen argümanın ile lewa gelmiş bana borushiki>prime sasuke savunuyor.
Seninde kawakininde a
Kral dc den tartıştık ya senleEida rw si falan yok abartı olay birkaç panel koymuşlar momo dayadakica dayiyor sadece zihin,hafıza ve bilgi manipulation yeterliydi güç uyanışı bildiğin ve sistematik olarak momo kendi kendini çürütübiliyor birçok panelde
ben girmem ozamanBurası yabancı forumu nasıl türk olmasini bekliyorsun Lol
Ichiban kurbanıBleachte narutoda çöp canım hepsi Er Gen kurbanı
Herkes Ichiban kurbanıIchiban kurbanı
Necati solo lolG.O.R.A Cem Yılmaz ölçeği yapalım rahat bir yıldız seviyesi var.
Gerçekliğe etki etmesi için bunun somut delilere ihtiyacı bulunur söz konusu gerçeklik sadece momoshkinin kendini tanrı gibi gördüğü ırkı ve shinjutsusu nun eylemleri çeşitli maniplasyonlarla gerçeklik bürümüş gibi göstermek onun dışında gelecek manga bölümünde eğer herhangibir somut degisim görülmese ornegin fotoğrafların değişmesi gibi doğrudan bir gerçeklik çarpışması olarak görülmez bunlar sadece gerçeklik altında alt türevli maniplasyonlardir doğrudan değildirrw oldugu birçok kez doğrulandı hem momoshiki hemde side metinde bu yeteneğin gerçekliğe etki ettiği söyleniyor
Pek yardım edebileceğinizi sanmıyorum. Tensura WN MTL ile oluşturuldu. Japonca ve İngilizce taramaların birlikte kullanılması fln gerek. Çeviriler her daim zaten sıkıntı. Ayeti bilmeyenler için zor olur. Size basit bir örnek veriyim. Rimuru nun Transduality Type 1 açıklamasınında Çoklu Evreninin ölümünden kurtuldu gibi yanlış bir çeviri var. Orası değiştirilecek. Ayrıca İblisler ve Meleklerin fizyolojileri hakkında bazı şeyler savaş dışı uygulanabilir olarak değiştirilecek bunun gibi bir çok şey var. Ayetin aslında sahip olmaması gereken bir şeye sahip gibi görünmesi cidden kötü. Yada profillerinin güncel olamayıp da sahip olmaları gereken şeyleri kullanamamaları.Vay. Yardım etmemizi ister misin ? Burada bilgili kişiler var. Buraya atabilirsin.
Somut şeylere etki ettiği momoshiki tarafından söylendi. bu bir programlama dilidir ve bu yetenek sayesinde dünyalar yaratılabilir. basit bir hafıza manip ile dünya yaratamazsınGerçekliğe etki etmesi için bunun somut delilere ihtiyacı bulunur söz konusu gerçeklik sadece momoshkinin kendini tanrı gibi gördüğü ırkı ve shinjutsusu nun eylemleri çeşitli maniplasyonlarla gerçeklik bürümüş gibi göstermek onun dışında gelecek manga bölümünde eğer herhangibir somut degisim görülmese ornegin fotoğrafların değişmesi gibi doğrudan bir gerçeklik çarpışması olarak görülmez bunlar sadece gerçeklik altında alt türevli maniplasyonlardir doğrudan değildir
Maalesef yine çok haklısınHerkesin İçibanları
Hayır işte daha taze bir olay hemen karara vardiniz diğer bölümde bu olayların içyüzü değişince ne olacak momoshki düzgün bir kaynakmı Hayır eğer seri bunu tamamiylen kesinlestirmezse benim için bu hala net birsey degilKral dc den tartıştık ya senle
Çok fazla teori üzerinden gidiyorsun, eldekilere göre bu kesin ama kesinlikle Rw.
haklı olmadıgı tek konu ergen verse > narutoMaalesef yine çok haklısın
Hayır sen olayı yanlış anladın momoshki sözde tanrının dünyayı yaratırken kullandığını söylemiş o bile gördüğü bisey değil duyduğu birsey be tanrının dediği kişide shibai değil shibai bu teknikleri kullanabilen biri sadeceSomut şeylere etki ettiği momoshiki tarafından söylendi. bu bir programlama dilidir ve bu yetenek sayesinde dünyalar yaratılabilir. basit bir hafıza manip ile dünya yaratamazsın
Momoshiki serideki en düzgün kaynaktır. çünkü shibai hakkında bilgiye sahip tek kişi oydu ondan daha bilge bir kişi yoktur. ve seride anlatıcı olarak görev görüyor şuan. ayrıca direkt manga text'de bu olayın gerçekliği etkilediği söyleniyor sadece momoshiki değil. Ve momoshiki zaten geçmişte olan bir olayı anlattı yani yalan söylemesi için bir sebep sunman gerekecekHayır işte daha taze bir olay hemen karara vardiniz diğer bölümde bu olayların içyüzü değişince ne olacak momoshki düzgün bir kaynakmı Hayır eğer seri bunu tamamiylen kesinlestirmezse benim için bu hala net birsey degil
Necati solo senin fav evreninOlm niye çeviri gibi konuşuyosunuz