- 1,527
- 855
Yok çok kötü olur inan istemezsintürkiyede abdülkadiri naruto bilgesi yaparsak ne rahatlarız 0 şaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Yok çok kötü olur inan istemezsintürkiyede abdülkadiri naruto bilgesi yaparsak ne rahatlarız 0 şaka
Gel atalımdebate gelsene sen ben barbar
Tloi= mantık kardeşim tier sistemini aşıyorDoğru diyorsun
İnan isterim tek gerçek ve doğru naruto metası 5a ve ftl+ dırYok çok kötü olur inan istemezsin
Debunklu evren zaten atmama gerek yok ki herhangi bir nasu karakteri > er gen verseGel atalım
Çok merak ediyorum Er Geni debunklayabilecek misiniz
Katılıyorumakuto123 denen şahıs çok şüpheli gözüküyor cehennerm ark düşük 1c felan diyor. Ban sebebi oldugunu düşünüyorum
Sadece gerçekler bro hell arc geldiği zaman görüşeceğim hepiniz ileakuto123 denen şahıs çok şüpheli gözüküyor cehennerm ark düşük 1c felan diyor. Ban sebebi oldugunu düşünüyorum
Komik şakaydı bidaha olmasınDebunklu evren zaten atmama gerek yok ki herhangi bir nasu karakteri > er gen verse
Ben eğer başka bir karaktere bir tartışmada kaybetmezsem hep öyle kalıcak. En son Hiçlik Manipülasyonunada direnç aldı. Şimdi de İmmortality Neg vermeyi denicem. Eğer Celestial Pegasus da Tensura için crtler yaparsa çok uzun bir süre öyle kalır.Diablo 6A da en güçlü karakter değil miydi?
Max er gen fanKomik şakaydı bidaha olmasın
sadece shibainin ekran süresi almasını bekle. Shibai bleach soloları için hazırlanSadece gerçekler bro hell arc geldiği zaman görüşeceğim hepiniz ile
Void body bunuda aşıyor tier sistemi üzeri tier sistemi mi olacak şimdiTloi= mantık kardeşim tier sistemini aşıyor
Konuştu " Wank lin" fanıGel atalım
Çok merak ediyorum Er Geni debunklayabilecek misiniz
Smurf olmayan için.Fate Musashi, Ishtar, Ereshkigal, sasaki kojiro, bunlar daha güçlü
Nasılsın dostum.Smurf olmayan için.
Konuştu "Yem Kratos" fanıKonuştu " Wank lin" fanı
Tier sistemi dediğimiz düşük kavramı tloi ile yan yana koymaVoid body bunuda aşıyor tier sistemi üzeri tier sistemi mi olacak şimdi
Olm niye çeviri gibi konuşuyonuzakuto123 denen şahıs çok şüpheli gözüküyor cehennerm ark düşük 1c felan diyor. Ban sebebi oldugunu düşünüyorum
AhahahaTier sistemi dediğimiz düşük kavramı tloi ile yan yana koyma
Doğru diyorsun valla türkçe olsa en çok konuşacak ülke bizmişizGözüm yaşardı İngilizce göre göre gözlerim kanadı
kardeşim pişirmeyi sever. Bu sebeplerden dolayı biz aslında npc oldugumuzu vsb ye item ediyoruz.Olm niye çeviri gibi konuşuyonuz
iyiki türkçe değil 2c goku ve l1c aizen felan göreceğimizi düşünüyorumDoğru diyorsun valla türkçe olsa en çok konuşacak ülke bizmişiz
Heaynen.Tier sistemi dediğimiz düşük kavramı tloi ile yan yana koyma
Korkutucuiyiki türkçe değil 2c goku ve l1c aizen felan göreceğimizi düşünüyorum
Aga her şeyi aştım anlarsın yaiyiki türkçe değil 2c goku ve l1c aizen felan göreceğimizi düşünüyorum
Aynen walla wikiye özel Türk argümanı bakmasi için türkülere özel personel lazım .dAhahaha
Doğru diyorsun valla türkçe olsa en çok konuşacak ülke bizmişiz
Emir sen misin laBurası garipmiş beyler neyse hagoromo solo
İyiyim. Şuan sadece Tensura ile uğraşıyorum WN profillerine büyük sıkıntılar var.Nasılsın dostum.
Herşeyi aşıyorsa demekki tiering sisteminide aşıyorAga her şeyi aştım anlarsın ya
Bitane personelimiz olsa gerçekten iyi olurmuş .dAynen walla wikiye özel Türk argümanı bakmasi için türkülere özel personel lazım .d
Tamam HalkumHerşeyi aşıyorsa demekki tiering sisteminide aşıyor
Aizen > ergen verse
Baya çıkarda üye kayıdı yapmasını bilmio %90 ıiyiki türkçe değil 2c goku ve l1c aizen felan göreceğimizi düşünüyorum
Hee nerden bildinEmir sen misin la
levi cgm olacaktı reddetmeseydi çoktan bir tane vardıBitane personelimiz olsa gerçekten iyi olurmuş .d
Personel adayımsın broBitane personelimiz olsa gerçekten iyi olurmuş .d
Evet alayı mal vsb bilmeden vsb konuşuyorlarBaya çıkarda üye kayıdı yapmasını bilmio %90 ı
yaozin isimli nicki başka hangi ucube yapabilirHee nerden bildin
Sağolasın sağolasınPersonel adayımsın bro