ExSENNA
Any/All- 2,167
- 677
Wankladın mi yoksa cidden öyleler mi :d4-B mirket ile 3-A Necati lol
Kral Şakir hiç bilmem ufak yegenim izliyodu ama bu tip çizgi filmler toon force falan normal bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wankladın mi yoksa cidden öyleler mi :d4-B mirket ile 3-A Necati lol
Cidden. Wanklesem necati 2-C olurduWankladın mi yoksa cidden öyleler mi :d
Mirket kara delik yaptı hesapladım 4-B Necati ise bi bölümde bütün evreni kontrole ediyor.Kral Şakir hiç bilmem ufak yegenim izliyodu ama bu tip çizgi filmler toon force falan normal bence
Sansın vücudunda kan var mı kankaCidden. Wanklesem necati 2-C olurdu
Mirket kara delik yaptı hesapladım 4-B Necati ise bi bölümde bütün evreni kontrole ediyor.
Ketçap oSansın vücudunda kan var mı kanka
QWHIBDQDWQ D denenirŞu cille vb Türk çizgi dizilerindende ölçek çıkmazmı acep
Multiversal level Türk dizisi nasıl olur acaba Türklerin en son uzay la ilgili film çekerken türklerin uzayla imtihanı tek yapıtları ydi herhalde 0 CGİ yüzüklerin efendisinden fazla oscari hak ettiQWHIBDQDWQ D denenir
Şu an max 3-A oda necatiMultiversal level Türk dizisi nasıl olur acaba Türklerin en son uzay la ilgili film çekerken türklerin uzayla imtihanı tek yapıtları ydi herhalde 0 CGİ yüzüklerin efendisinden fazla oscari hak etti
Bunları yapmak yasak ama değil mi? Gerçek mitoloji yaniTürk Mitolojisi deki Tanrılar için profil çok iyi olurdu.
Direk alamazsın ama türk mitolojisi illa bazı kitaplara konu olmuştur diye düşünmüştüm.Bunları yapmak yasak ama değil mi? Gerçek mitoloji yani
Belkide sadece evren ölçeği sıkıntılı olabilir tarihi mit ler olduğu için evrenin tam bir evren modeli yoktur galaxy bile ? Çoklu güneş sistemi olabilirAslinda Türk mitolojisinde
Evren, gezegen,dağ, ve birçok insanüstü profiler çıkar
"Güneş çıkmasına sebep olur" ifadesi gayet güzel ayrıca birçoğu Abstract Existence Type 1 garanti alıyor.Kovak – Gökyüzünün tanrısı. Her gün yeni bir güneş çıkmasına sebep olur; Bu nedenle Yelbegen tamamen karanlığa neden olmak için onu avlamaya çalışır.
Doğru söylüyorsun ben bunu yapmayı düşünüyordun zaten. Sadece bir seri falan bulmalıyım"Güneş çıkmasına sebep olur" ifadesine gayet güzel ayrıca birçoğu Abstract Existence Type 1 garanti alıyor.
O kolay yıldızlı gökyüzü betimlemesi fln vardır.Çoklu güneş sistemi olabilir
Jean-Paul roux var sanırım yabancı yazar hem tercüme hemde yabancı kaynak sunarken sıkıntı olmaz ama ondanda da olaylardan çok açıklamalar vardırDoğru söylüyorsun ben bunu yapmayı düşünüyordun zaten. Sadece bir seri falan bulmalıyım
Gel burayaOlm bozuk anahtar vermisler eve giremiyom disarda kaldim
Ketçap olduğunu ben de duydum ondan sordum zaten de bu headcanon mu doğrulanmış bir şey mi? Kemiklerin içinde de zaten bi miktar kan bulunur normalde ve Sans ölü de değil ayrıca gözleri de var galiba.Ketçap o
Headcanon ama başka açıklaması yok. Sana bir iskelet değil ve kemikleri yok. Undertalede canavarlar büyüden oluşur o yüzden ölünce toz oluyorlarKetçap olduğunu ben de duydum ondan sordum zaten de bu headcanon mu doğrulanmış bir şey mi? Kemiklerin içinde de zaten bi miktar kan bulunur normalde ve Sans ölü de değil ayrıca gözleri de var galiba.
susBeyler peki Ichibandaki meyveli soda ve elmanın tüm anime evrenlerini sololaması
Er Genide sololuyor yani heeBeyler peki Ichibandaki meyveli soda ve elmanın tüm anime evrenlerini sololaması
O anime miEr Genide sololuyor yani hee
Maalesef masa >AllBeyler peki Ichibandaki meyveli soda ve elmanın tüm anime evrenlerini sololaması
Herkese merhaba, tanıştığımıza memnun oldum.
Bir arkadaşım bana bu konunun linkini verdi.
bu bir zevk çocuklar.
Doğrusu, bu Wiki'de ara sıra Türk'ün de olduğunu bilmiyordum. Hayat birçok dönüş alır hahahaha
Her neyse, işte Selçukluların ilginç bir videosu.
paylaşmak istedim:
Herkese merhaba, tanıştığımıza memnun oldum.
Bir arkadaşım bana bu konunun linkini verdi.
bu bir zevk çocuklar.
Doğrusu, bu Wiki'de ara sıra Türk'ün de olduğunu bilmiyordum. Hayat birçok dönüş alır hahahaha
Her neyse, işte Selçukluların ilginç bir videosu.
paylaşmak istedim:
Hey dostum nasılsın?klon askerleri > fırtına askerleri
Fırtına askerleri jedilar için sadece bir yemHepimiz klonların daha iyi olduğunu biliyoruz. Yıldız savaşlarında. fırtına askerleri berbat
LarS, akşam phasma gel yoksa ailende ki malum kişi ile ufak bir münakaşa yaşarım.Fırtına askerleri jedilar için sadece bir yem
GüzelHey dostum nasılsın?
Fırtına askerleri jedilar için sadece bir yem
Geleceğim merak etmeLarS, akşam phasma gel yoksa ailende ki malum kişi ile ufak bir münakaşa yaşarım.